mavrove, 13, 20, 27 Janar 3 dite 89Udhetim ne Mavrove me transport te organizuar.

Datat e nisjeve:
 • 13 janar
 • 27 janar
 • 3 shkurt
 • 13 shkurt
 • 24 shkurt

Hotelet
 • Hotel Makpetrol 3* 89€/Person me mengjes e darke.
 • Hotel Bistra 4* 139€/Person me mengjes.
 • Hotel Radika 5* 129 €/Person me mengjes.
 • Hotel Alpina 4* 119 €/Person me mengjes e darke.
 • Hotel Sport 3* 119€/Person me mengjes.
 • Hotel Lodge 3* 99€/Person me mengjes.
Femijet paguajne transportin 30 Euro + cmimet ne akomodimin ne hotel.

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.