Kolashin, 13, 20, 27 Janar 3 dite 89Kolashin me transport te perfshire:

Datat e nisjeve:
 • 13 janar
 • 20 janar
 • 27 janar
 • 3 shkurt
 • 10 shkurt
 • 13 shkurt
 • 17 shkurt
 • 24 shkurt

Hotelet
 • Hotel Cile 3* 87 €/person.
 • Bianca Resort 5* 168 €/person ne dhome standarte, 188€/person ne dhome superiore.
 • Four Points Hotel by Sheraton 4* (ish Hotel Lipka) 180€/person.

Ne cmim perfshihet:

 • Transporti vajtje ardhje
 • Akomodimi per 2 nete me mengjes e darke
 • Perdorimi i Sauna, Jakuzzi, Banjo Turke, Pishine, Palester per akomodimin ne hotel Bianca Resort.

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Pijet dhe cdo gje qe nuk eshte permendur ne paketen perfshihet.
 • Taksa e Qytetit 1.3 € / Rritur & 0.5 € / Femijet per nate.

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.