Ski ne dardhe, 20 Janar 3 dite, 99 .Programi:

Dita 1
 • Nisja nga Tirana ne oren 17:00 nga Liceu Artistik “Jordan Misja”
 • Ndalese per kafe gjate rruges
 • Mberritja ne Dardhe dhe akomodimi ne hotel
 • Kohe e lire
 • Darka ne Hotel

Dita 2
 • Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne fshatin Dardhe
 • Ski tek pista e Skive ne Dardhe
 • Dreka
 • Kohe per pushim
 • Darka ne hotel (Nuk mund te leme pa shijuar lakrorin dhe mishin ne sac)

Dita 3
 • Mengjesi ne hotel
 • Vizite ne Korce
 • Vizite tek Mesonjetorja e pare shqipe dhe Katedralja e Korces
 • Ndalese tek “Teto Ollga” ne Tushemisht
 • Kthimi ne TiraneCmimi per kete aktivitet eshte 79 euro/person

Ne cmim perfshihet:

 • Transporti vajtje – ardhje
 • Fjetja per 2 nete ne hotel
 • 2 darka (e premte, e shtune)
 • Dreka e dites se shtune
 • 2 mengjese (e shtune, e diele)
 • Skite dhe pajisjet e Skive
 • Guida dhe organizimi

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Kerkesat jashte programit
 • Hyrjet ne ambientet muzikore
 • Perdorimi i skive dhe paisjeve

Cmimi per femijet:

 • Fëmijët nga mosha 1 – 8 vjec paguajnë 59 euro.
 • Femijet mbi 8 vjec paguajne paketen e plote.

REZERVIMET NUK ANULLOHEN NESE NE KETO DATA NUK KA BORE DHE AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET E MOTIT.