Brezovice & Prevalle, çdo te shtunë 2 dite, 59 .Brezovica është qendër kosovare e turizmit dimëror dhe veror në Malet e Sharrit. Shtigjet e skijimit gjenden 12 km larg fshatit me të njëjtin emër në komunën e Shtërpcës. Me mundësit që Brezovica ofron për dashamirët e skijimit, ajo është qendra turistike më e vizituar gjatë dimrit në Kosovë.

Programi:

Dita 1
 • Nisja behet nga Tirane ne oren 08:30.
 • Ndalese per kafe ne Kukes
 • Akomodim ne Hotel ne qender te Prizrenit
 • Konsumimi i Drekes ne ne restorantin me te mire ne qytet,
 • Vizite te lidhja e Prizrenit dhe pazari i qytetit
 • Kohe e lire per shplodhje
 • Darka ne Hotel
 • Pas darke Club ne Prizren ( sipas deshires)
Dita 2
 • Mengjesi ne Hotel
 • Nisja per ne Brezovice (Bredhove)
 • Ndalese gjate kthimit ne Prevalle
 • konsumimi i Drekes ne Bjeshket Sharrit
 • Kafe ne Prizren
 • Nisja ne tirane

Te perfshira ne Cmim prej 59 euro jane:

 • Transporti vajtje – ardhje
 • Bileta tek Lidhja e Prizrenit
 • Fjetja per 1 nate ne Hotel ne qender te Prizrenit
 • 1 Darke
 • 1 Mengjes
 • Guida dhe organizimi